Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/strong2gether.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Træning gir mig energi og viljestyrke- også i krise situationer - Strong2Gether

Dem som kender mig, følger mig på facebook og Instagram ved at jeg elsker at træne. Træning gir mig en følelse af at være stærk. Det gir energi, det gør mig i godt humør, og jeg ved jeg gør noget godt for mig selv og mit helbred.      

Jeg har ikke en eneste træning hvor jeg tænker – det orker jeg bare ikke.    

Jeg vender den altid om og tænker,  det her gir mig noget godt og jeg elsker det.

Tilbage i 2016 var jeg udsat for en bilulykke hvor en ambulance forulykkede med mig i: Læs mere om ulykken her: https://strong2gether.dk/5-juni-2017-aar-siden-ulykken/ 

 

Jeg brækkede ryggen og begge skuldre. Jeg fik korset og skulderslynge på og jeg var ret låst i forhold til at jeg plejede at træne hver eneste dag. Men jeg lavede hurtigt et mål.  Målet var at jeg skulle gå en lang tur om morgenen og om aftenen – hver eneste dag. Og det gjorde jeg, sammen med min mand og vores Vaks.   Jeg er heldigvis bygget med en enorm viljestyrke hvilket jeg sætter meget pris på.

 

 

 

Da min mand desværre blev ramt af kræft i 2018, stoppede jeg heller ikke med at træne. Jeg trænede hver dag. Det gjorde at jeg hver eneste dag havde energi til at være der for min mand. Hjælpe ham med hans sygdom på alle mulige måder. Og ja i det hele taget sørge for at vores hverdag ikke gik i stå.

Da min mand blev kræft opereret i Firenze tilbage i Oktober 2019,  og han lå på hospitalet dernede i over 3 uger, løb jeg hver eneste morgen omkring kl. 6.30 mellem 5-10 km i den meste fantastiske by.

 

 

 

 

 

Endvidere meldte jeg mig ind i 3 forskellige fitnesscentre og når jeg ikke var på hospitalet eller på hotellet for at spise, arbejde eller sove, ja så trænede jeg for at få energi og kræfter til at være der 100% for min mand og ikke mindst mig selv. Jeg gik i gennemsnit over 23.000 skridt hver dag, så jeg holdte mig aktiv- trods situationen.

 

 

 

 

 

Mine træninger gav / gir mig den vildeste overlevelses mekanisme og energi til at være tilstede.

Lars og jeg var selv i Italien hvilket jeg var glad for. Det gjorde jeg kunne styre mine tider, træninger osv. 100 % selv. 

Jeg kan så igen nu mærke hvor meget træning gør for mig i denne situation vi netop er i vedr. Covid-19.

Jeg træner stadigvæk 1-2 x dagligt – stort set som jeg plejer dog med en del mere udendørstræning.

MEN jeg savner mine medlemmer, mine pt kunder, instruktører og hele hverdagen. MEN det kommer igen, det ved jeg.

Er du gået i stå med din træning, så husk på at træning gir energi og lyst til at gøre noget mere. Jeg ved du får det bedre hvis du lige napper en træning, løbetur eller måske en ekstra gåtur med hunden. Sæt dig et mål om din træning / aktivitet og gå målrettet efter det. 

 

 

 

 

Med alt det Lars og jeg har været og er igennem, klarer vi også  denne Covid-19 situation.

Vi er hinandens soulmates, bedste venner,  og vigtigst af alt – vi er stærke sammen

Energi & Smil fra Camilla❤️