VILDT – der er allerede gået to år !!!!!!! – OG hvilke 2 år

I dag er det 2 år siden jeg var involveret i ulykken, hvor en Bios ambulance forulykkede med mig. Uden at være fastspændt røg jeg på gulvet, brækkede ryggen, begge skuldre og var nede at vende, hvor det ikke var sjovt.

Men der er ingen tvivl om at jeg står stærkere end nogensinde og det er vel og mærke på alle parametre🙏😀 Læs mere om ulykken her…https://strong2gether.dk/5-juni-2017-aar-siden-ulykken/

 

 

 

 

 

 

Meget er sket de to sidste år. Jeg tænker stadig rigtig mange gange på episoden, selve køreturen, hvorfor det skete  hvordan det kunne ske, og dagen i dag – 2 år efter er politirapporten stadig ikke afsluttet !!!!

MEN jeg er også videre. Tænker fremad og positivt. Jeg er glad, taknemlig og vigtigst af alt. Jeg er i live.🙏❤️

Ulykken var en øjenåbner for mig og var også en stor del af grunden til at jeg tog skridtet sidste år d. 1. juni. Jeg overtog et eksisterende fitnesscenter i Give. Det største var dog uden tvivl, da jeg tilbage i august 2017, åbnede Gives absolut fedeste træningscentre med alt i holdtræning og med det allerbedste Team man kan ønske sig, de stærkeste medlemmer og den største støtte fra min mand – MIN soulmate❤️

Vi skal leve livet – gå med vores drømme og være klar til at arbejde for dem. Det er HÅRDT arbejde,  men jeg elsker mit arbejde. Jeg elsker at hjælpe og motivere andre til at dyrke motion, leve sundt – og skabe en tilværelse hvor det handler om balance. Balance med træning, balance med kost, balance i livet😀

Jeg står nu 2 år efter ulykken – 100 % skarp. Føler mig stærk og vil kalde mig selv i ret god form💪 Jeg elsker at træne. Træning er en kæmpe del af mit liv – Træning er mit frirum – både sammen med andre eller selv. Træning gør mig glad og så er jeg så heldig at være gift med manden i mit liv, som også elsker at træne og være aktiv. Vi bakker hinanden op, støtter hinanden, rejser sammen, ja lever livet på den måde vi betegner som vores perfekte måde❤️☀️🥂💪🙏

 

 

 

 

 

 

Kære medlemmer som læser med. Jeg vil gerne love en ting. Der kommer til at ske rigtig mange positive ting i Strong2Gether.

Nogen vil sikkert spørge: Kommer der flere hold ? Kommer der flere udbud og til det kan jeg sige : JA – Vores holdplan og udbud kommer til at vokse.

Så der er kun en ting at sige:

STAY TUNED – MUCH MORE TO COME👍😀

Tusind tak for jeres støtte og opbakning.Vi har uden tvivl de mest glade og stærkeste medlemmer i Strong2Gether, Give

STÆRKE SAMMEN 🙌

Energi og Smil fra Camilla❤️