Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du handler på strong2gether.dk 

Strong2Gether er dataansvarlig for vores hjemmeside- strong2gether.dk.

Vi lever op til alle bestemmelser i persondataloven, og vi er også forpligtet til at overholde bestemmelserne i den danske årsregnskabslov. For eksempel vil relevante personoplysninger ikke blive slettet, før lovgivningens frister er udløbet.

Når du køber direkte på vores hjemmeside, behandles din betaling via en sikker forbindelse, som sikrer at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende

Vi registrerer IP-adressen, hvorfra købet foretages. Denne information kan bruges i en eventuel politiefterforskning, da vi indberetter falske betalinger til politiet. Vi frigiver kontooplysninger og personlige data, når vi finder det nødvendigt for at overholde gældende lovgivning og bekæmpe svig blandt andet ved betalingskort.

Når du handler på vores hjemmeside, eller direkte i vores centre, beder vi dig ved oprettelse oplyse dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdag.

Oplysningerne er nødvendige for at kunne oprette dig i vores system og lave dit personlige medlemskort

Vi gemmer oplysningerne sikkert i Strong2Gether´s sytem, som er beskyttet af firewalls/antivirus. Oplysningerne er kun tilgængelige for medarbejderne hos strong2gether. 

Som registreret i vores system har du altid indsigtsret, og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod registreringen i henhold til bestemmelserne i persondataloven.

Hvis du giver din tilladelse, vil vi sende dig markedsføringsinformation og nyheder omkring Strong2Gether´s produkter, services, events og andre kampagner. Du kan når som helst fravælge en tilladelse du har givet.

Hvis du allerede er kunde hos Strong2Gether (hvis du fx har købt abonnement eller klippekort hos os), kan vi bruge de kontaktoplysninger, som du har oplyst, til at sende markedsføringsmateriale om Strong2Gethers lignende varer eller tjenester (hvis det er tilladt i henhold til national lov), medmindre du har fravalgt at modtage materiale fra os. 

Hvis du bruger vores App til at: melde til og fra træning,  følge din træning eller fysiske karakteristika, indsamler vi disse personoplysninger og opbevarer dem, så du kan gennemse dem i Appen.