JEPS – Den er god nok. Jeg har fået lavet min første tatovering🤞Og jeg er f….. glad for den😍

Nøjjj hvor har jeg gerne ville have en tatovering i længe, men tro det eller ej, jeg har været lidt en piv skid🙈Ikke fordi jeg var bange for det gjorde ondt – eller fordi jeg måske tænkte jeg ville fortryde, men mere fordi jeg tænkte ” Hvad siger mor og far !!!!! Ja så meget respekt har jeg for dem – også selvom jeg nu er blevet 40 år 🙃 Men nu skete det altså – og da jeg viste far den var hans første kommentar bare – men hvorfor vil man egentlig have sådan en….😂 Så de blev heldigvis ikke sure. Mine to fantastiske niecer synes bare den er FLOT og det samme gør manden min…❤️ Vigtigst af alt – så er jeg selv VILD med den😍

Jeg har fået tatoveret Stronger than ever på min højre overarm – hen af siden, hvilket så absolut er mit citat og som passer PERFEKT på mig👍😍 Den sidder perfekt der hvor den sidder. Den er ikke for stor, den kan skjules hvis man vil det – og ja hvis man så lige flekser overarmen. så kommer den helt til sin ret💪 Jeg fik meget kyndig vejledning af Charlotte Nielsen fra Iron & Ink i Vejle  https://ironinktattoo.dk og er slet ikke i tvivl om, hun/de også skal lave den næste😜 Billedet her er fra da den lige var blevet lavet👌

Efter ambulance ulykken  https://strong2gether.dk/5-juni-2017-aar-siden-ulykken/ læs mere her), og efter mit kæmpe skridt i foråret 2017, hvor jeg blev centerejer for Gives to fedeste fitnesscentre, så er der en ting der er helt sikker. Jeg er stærkere end nogen sinde og total klar til kamp….👊😀🏋️💪😅 Vi har gang i så meget, masser af nyheder og en ting er sikkert – vi går aldrig i stå😍 – Så derfor netop –  Stronger Than Ever❤️

Og NEJ det gør ikke ondt at få en tatovering – ihverfald ikke sådan en lille bitte en som jeg har fået. Jeg har også fået tatoveret eyeliner og bryn, og faktisk kunne det mærkes noget mere end denne lille fis på overarmen😇

Ja faktisk er jeg allerede begyndt at tænke på om man skulle have en lille en mere☺️Jeg bliver ALDRIG en kommer til at have en masse tatoveringer eller en hvor tatoveringerne nærmest kommer gående med kroppen🙃 men 2-3 stk – små og fine, det er okay i mine øjne – og pænt😍

Stærke Sammen🙌

Energi & Smil fra Camilla❤️