Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/strong2gether.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Om os / Kontakt - Strong2Gether

OM OS & KONTAKT

 

Strong2Gether’s CENTERREGLER

Vi ønsker til hver en tid, at være centeret hvor alle føler sig velkommen, og har derfor oprettet et sæt husregler, som vi håber at alle medlemmer respekterer og efterlever.

Opførsel
I Strong2Gether er alle velkommen og vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner i vores center. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden. Personalets anvisning skal altid følges og står ikke til diskussion. Trusler og vold medfører at du bliver bortvist  og udelukket fra Strong2Gether. Har du spørgsmål til vores regler står vores personale i centeret altid til rådighed.

Der må ikke ryges i centret
Ligeledes må der ikke indtages alkoholiske drikke, euforiserende stoffer eller andre forbudte stoffer før, under eller efter træningen

Medlemskort
Medlemskortet er strengt personligt og misbrug medfører et gebyr på 500kr. og bortvisning. Kortet gælder ligesom et togbillet og SKAL medbringes. Ved opsigelse af medlemsskab. Opsigelse skal ALTID ske skriftligt.Det er ikke muligt at opsige sit medlemsskab via telefon, besked eller sms. 

Behandling af maskiner og udstyr
Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, det er beregnet til. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper. Husk altid at lægge udstyret på plads efter brug. Del maskinen i pausen mellem sættene, så bliver det nemmere for alle at komme til. Maskiner skal rengøres efter brug.

Musik og Mobiltelefon
Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el. lign. Mobilsamtaler skal begrænses..

Beklædning
Du skal være iført træningstøj og rene sko. Udendørs sko, arbejdstøj er ikke tilladt.

Familie, venner & børn
Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Hvis du opholder dig eller træner i centeret uden at være medlem, vil du blive bortvist og udelukket fra Strong2Gether.  Børn under 12 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne. Dog med undtagelse af vores Teen hold træninger. Babyer kan medbringes i lift, hvis de ikke er til gene.

Fotografering / Optagelse af video
Ved træning i Strong2Gether´s fitnesscentre giver man lov/tilladelse til at Strong2Gether´s personale må tage billeder / video ved vores holdtræninger samt træning i styrke / cardio områderne. Disse kan /vil blive brugt på vores Facebook samt hjemmeside.

Doping
Doping accepteres ikke. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.

Omklædningsfaciliteter
Skabene skal tømmes efter brug. Strong2Gether er ikke ansvarlig for de ting, der opbevares i centret eller skabene. Det er ikke tilladt at tage sin taske, jakke eller andre ikke-træningsrelaterede ting med rundt i centeret.

Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage video i Strong2Gethers omklædningsrum.

Returnering og ombytning af produkter
Fysiske produkter købt i vores centre ombyttes ikke, og tages ej heller retur.

Åbningstider
Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.
Senest adgang til centret er en halv time inden lukketid.

Bemærk
Vi henviser endvidere til vores medlemsbetingelser som findes under fanebladet priser. Endvidere gøres der opmærksom på at vi har særskilte regler på Facebook og instagram og det er som medlem vigtigt at holde sig opdateret via disse sider, da vores nyheder osv. vil blive offentlig gjort der og ikke her på siden,

Strong2Gether
v/ Camilla Lind
strong2gether.give@gmail.com

KONTAKT OS HER

ÅBNINGSTIDER
Centrene er åbne for træning alle dage fra 05.00-23.00

Bemærk ændringer kan altid forekomme.

 

 

 

2 + 7 =