Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/strong2gether.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Hvorfor vælge personlig træning? - Strong2Gether

Har du svært ved at komme i gang med træning? Synes du det er svært at finde ud af, hvad du skal træne for at opnå dit mål? Har du overvejet personlig træning, men er du ikke helt klar over, hvad det går ud på?

Har du et mål? Det kunne være at løbe et halv eller helt marathon, blive stærkere, mere tonet eller måske opnå et vægttab. Eller ja, bare holde dig aktiv. Personlig træning kan netop være den rette løsning til at opnå dit træningsmål.

 

 

 

Jeg går meget op i at motivere, både når jeg har klienter, taler med folk eller på mine hold. Jeg er ikke typen, der står og råber mine klienter ind i hovedet. Men jeg forlanger selvfølgelig, at man giver den gas og er 100% dedikeret under et forløb – aller mest for ens egen skyld. Personlig træning er en investering, man gør. En investering i egen sundhed og velvære. Jeg gør altid dine personlige træningstimer forskellige og afvekslende. Du kommer ikke til at træne det samme program i et forløb.

Nogen at mine kunder har personlig træning en gang i ugen med et par holdtræninger udover. Nogen har personlig træning to gange i ugen og holdtræning en gang. Det er meget individuelt, og vi tilpasser det og finder frem til i fællesskab, hvad det mest optimale vil være for dig og dit mål.

Nogle gange hjælper det, at man har én at komme afsted med.

Det kan også være, at man har et fælles mål man gerne vil støtte hinanden i, og derfor kan personlig træning sagtens være for 2, fx med din ægtefælle/kæreste, datter/søn, kollega, søster/bror osv.

Mine personlige træningsforløb er altid 12 x træning. Du bliver vejet på min Inbody kropsanalyse vægt, målt med målebånd samt får taget før/efter billeder. Jeg giver gode råd og sparring til kost, og kommer med mit forslag til, hvad du yderligere kan supplere op med af træning (fx holdtræning).   Jeg går ikke ind for restriktioner, detox/juicekure eller at forbyde ting. Jeg mener der sagtens kan være plads til det hele – bare man husker sin sunde fornuft og balance i tingene. Alt med måde.

Jeg synes det er enormt vigtigt at prioritere en personlig træner, hvis du har et mål, du gerne vil opnå. Tænk hvis 12 x træning kan være det, der gør, at du bliver stærkere, opnår den muskelmasse du gerne vil have, taber de kilo du gerne vil, eller får løbet den halv / hel marathon du længe har drømt om?    

Et personligt træningsforøb hos mig på 12 x træning koster 5200 kr. En træning varer mellem 50-60 min. pr. gang. En makkertræning for 2 personer koster 6100,-

Kontakt mig på mail for at høre mere eller fang mig i centeret.

Energi & Smil fra Camilla ❤️

Modellerne på billederne er mine Niecer.   Begge to har jeg inde i hver deres personlig træningsforløb. Cecilie som jeg hjælper med at træne op til hendes første halvmarathon samt Laura som jeg hjælper med at træne hendes knæ op efter en menisk skade. Heldigvis træner de også gerne sammen, når det kan lade sig gøre. Begge piger er ligeså vilde med de blå tights fra Eyda som deres moster😀