Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/strong2gether.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Holdtræning i Strong2Gether ER effektivt ! - Strong2Gether

Walk It2Gether, Cirkel2Gether, Tabata2Gether, Jumping2Gether, Fight2Gether, Teen2Gether, Workout2Gether, ja det er bare nogen af de holdtyper vi har i Strong2Gether. 

 

 

 

Vi er vilde med holdtræning og det samme er vores medlemmer. Vi får ugentlig nye medlemmer. Både helt nye, samt gl. medlemmer som kommer tilbage fordi de simpelthen ikke kan undvære vores effektive træninger. Det er vi rigtig glade for – Tak ❤️

Som Personlig træner & Fitness instruktør kan jeg kun sige at jeg forstår dem fuldt ud. Jeg er selv 100 % holdtrænings entusiast og jeg elsker det. Både at deltage på mine instruktørers hold eller afholde mine egne. 

Holdtræning er for alle. Vi har både de rutinerede og så har vi dem som aldrig har prøvet holdtræning før og ja så har vi dem som har sværget at holdtræning aldrig blir dem. Og de er faktisk nogen af de mest stabile.

Som nybegynder kan holdtræning være en rigtig god måde at komme i gang på, da du får afvide hvad du skal træne og bliver guidet godt på hele timen.

Mine 5 vigtigste begrundelser på hvorfor du skal træne holdtræning i Strong2Gether finder du herunder:

  • Struktur på træningen. I Strong2Gether er vi altid velforberedte. Programmerne er nøje planlagte og vi ved hvilke øvelser vi skal have med. Vi starter altid til tiden og vi arbejder professionelt, seriøst og vi sørger altid for at I som medlemmer får noget ud af træningen. Der bliver hyggesnakket inden træning, men under træningen træner vi målrettet. Efter træningen gir vi high five, rydder op og går fra centeret med den bedste følelse i kroppen.
  • AFVEKSLENDE TRÆNING. Vi sørger altid for at gøre træningen afvekslende og spændende. Det er noget jeg lære mine instruktører grundigt op i, da det er med til at vores medlemmer kommer igen og igen. Vi som instruktører i Strong2Gether snakker sammen om nye øvelser, jeg gir dem sparring og de bedste input jeg har, og instruktørerne er dygtige til hver især at planlægge effektiv træning.
  • Motivation til at komme igen. Som instruktør er det vores vigtigste opgave at motivere – både via øvelser, musik og energi. Og energi det har vi 100 % . Mange medlemmer får også energi fra de andre på holdet, eller hvis de måske er to der tager afsted sammen. Så presser og motivere de hinanden. Der er intet bedre end lige at få et ” SÅDAN – GODT ARBEJDET”, midt i en svedig træning. Det er motivation der virker. 
  • Sundhed og mål Sidst men ikke mindst, så er sundhed og målsætningen selvfølgelig også en vigtig del. I Strong2Gether har vi hold hvor vi træner HIIT dvs.højintensiv intervaltræning, vi har hold hvor vi udelukkende træner styrke. Vi har Fight som er motionsboksning, hvor styrke og interval træning er mixet og vores Walk It hold er vandvittig god cardio træning. Vi har træning for enhver smag og for et hvert mål. Det er sundt at træne, det er godt for kredsløbet, det er godt for tankerne og så bliver man bare fyldt med glade endorfiner i hele kroppen.

Uanset om du har et mål, der hedder vægttab, toning, livskvalitet, ja så hjælper holdtræning dig på vej på en sjov og energifyldt måde. 

 

 

 

 

Har du lyst til at prøve vores holdtræning i Strong2Gether så hop ind på vores hjemmeside og vælg det medlemsskab som passer netop dig. https://strong2gether.dk/priser/

Vi ses til sveddryppende, effektiv og sjov træning.

Hvis du vil se flere klip fra vores træningerne, så hop ind og følg os på vores Instagram side – https://www.instagram.com/strong2gether.give/ 

IG er vores foretrukne sociale medie. Vi er ret så aktive derinde og har tilføjet et højdepunkt med netop holdtræning.

 

 

 

 

 

 

Energi & Smil fra Camilla❤️