Vælg en side

HOLDBESKRIVELSER

 

Skipping2Geter

Skipping2Gether er sjov, det er svedigt og en seriøs form for træning, hvor man forbrænder masser af kalorier. Sjipning booster din kondition, forbedre din iltoptagelse og styrker dine muskler og knogler.

Faktisk forbrænder du ligesom meget med 15 min sjipning som ved en
30. Min. jogge tur. Ja, vi er faktisk oppe på et sted mellem 150-175 kcal alt efter hvor hurtig man er på 15 min.

Vores sjippehold har en varighed på 30 min, hvilket er nok til at forbrænde ca. 300 kcal – selvfølgelig alt afhængig af, hvor meget gas der gives med torvet.

Timen er fordelt op på en kort opvarmning, herefter forskellige interval træninger og til slut en kort nedkøling. Udstrækning laves på egen hånd efter timen.
Selve opvarmningen er på max 5 min, så der anbefales at have lavet en opvarmning på egen hånd inden holdet starter.

Man skal forvente at få sved på panden, blive udfordret, men vigtigst af alt, skal man bare have lyst til at give den gas og have et smil på læberne.

Sjipning er for alle. 

Alle kan være med, man skal bare have lyst til at hoppe, svede og gi den gas.

Husk træningsmåtte, lille håndklæde og vand

Varighed = 30min.

Stram op2Gether

Stram Op2Gether er en time som udfordrer alle kroppens større muskler, såsom ben, baller, mave, ryg og arme Timen er bygget op omkring styrkeøvelser med mange gentagelser, og der er fokus på muskeludholdenhed. Det er en timen hvor man virkelig mærker musklerne lever – på den gode måde Der fokuseres på opstramning af hele kroppen og der arbejdes med bl.a. håndvægte, elastikker, stepbænke og ens egen kropsvægt Holdet er for dig der ønsker at blive tonet, strammet op og få øget styrke Timen foregår uden koreografi og alle kan være med.

Husk træningsmåtte, håndklæde og vand

Varighed = 55min.

Cirkel2Gether

Cirkel2Gether er holdet for dig der gerne vil have pulsen op og gerne vil give dig selv 110%.
Timen indeholder et mix af puls- og styrketræning.
Cirkeltræning er en meget effektiv måde at træne på, da man inden for en begrænset tid kan opnå effekt på både styrke, kondition. Cirkeltræning fungere både med og uden redskaber og man opnår en betydelig kombineret effekt på både styrke, kondition, fedtforbrænding samt motorisk udfordring. Måden der arbejdes på er, at der arbejdes i kortere perioder. Normalt arbejdes der i 45/30 sek. arbejde og 15. sek. pause skiftevis med puls- og styrke øvelser. Denne form for træning er god til alle, da øvelserne kan ændres så de passer til alles niveau.

Husk træningsmåtte, håndklæde og vand

Varighed = 55. min.

Tabata2Gether

Tabata er en af de mest effektive metoder til at forbedre din form og din fedtforbrænding. Træningsformen er videnskabeligt dokumenteret. Undersøgelsen der blev lavet, viste at blot 4 minutters Tabata, var mere effektiv end 1 time på en motionscykel ved moderat tempo.
Tabata stammer fra Japan og ophavsmanden Dr. Izumi Tabata har udviklet denne træningsform, som er en af de mest effektive metoder til at forbedre ens træningspræstation og iltoptagelse.
Træningen består af øvelser, hvor man bruger egen kropsvægt, håndvægte, vægtstænger, kettlebells eller lignende. Du vil lave bla. squat, burpees, Push Ups, lunges. Træningen består af en opvarmning, herefter 8 runder med 4. min intervaller hvor du arbejder med maksimal indsats i 20 sekunder efterfulgt af 10 sekunders pause. Afsluttende med udstrækning.
Tabata2Gether er en hård time, men enorm effektiv, hvor man kan mærke effekt af sin træning efter få gange.
Vigtigst af alt – Alle kan være med.

Husk håndklæde og vand

Varighed = 55 min.

Puls/styrke2Gether

Puls / Styrke2Gether er for dig som ønsker en hård time med konditions og styrketræning kombineret.
Styrkedelen består af en intensiv træning af hele kroppen.
Timen er en simpel, men fysisk hård time, både hvad angår puls og styrkeintervaller.
På timen køres der hårdt på, men du bestemmer selv niveauet for hvor hårdt det skal være,
alle kan være med.
Træningen vil forbedre din styrke og kondition, samt øge din forbrænding og give dig en fastere krop. Konditionstræningen er blandt andet med til at forebygge de mest udbredte livsstilssygdomme såsom overvægt, hjerteproblemer, og type-2 diabetes.

Husk håndklæde og vand

Varighed 55. min.

Workout2Gether

Workout2Gether er vores ”surprise/overraskelses” time. Dvs. en Workout2gether kan være en blanding af f.eks. Puls/styrke og Tabata. Det kan også være en hel Stram Op eller måske Cirkel2Gether time. Dvs. en workout time hvor du ikke ved hvad du kommer til, men som du med garanti vil elske. Ligesom på alle vores andre timer så vil vi udfordrer alle kroppens større muskelgrupper og fyre godt op under pulsen. Timerne er sjældent ens og det at man ikke ved lige hvad man går ind til, gør bare at kroppen ikke kan slå på autopilot. Også dette hold henvender sig til alle, da øvelserne kan tilpasses på alle niveauer.

Husk håndklæde og vand

Varighed 55. min.

Walk it2Gether

Walk It2Gether time har en varighed af 45. min
Træningen foregår på specialudviklede gå-bånd. Båndet er lavet sådan, at man selv skal træde det rundt, samtidig har det en konstant stigning på 15%.
En Walk It2Gether time har en god kombination af puls /styrke, masser af høj musik, sved på panden og go energi
Der skal bla. håndhæves at det har en rigtig go effekt til både vægttab, konditionstræning, løber der gerne vil vedligeholde deres løbemuskler samt til genoptræning efter bl.a. knæskader.

Husk håndklæde og vand

Varighed 45 min.

Strong2Gether

 

Strong2Gether er holdet for dig, som gerne vil presse dig selv og arbejde med tunge vægte.
For at deltage på Strong2Gether, kræver det at du er bekendt med teknikken til basisstyrke øvelser som blandt andet – squat, dødløft, bænkpres, skulderpres osv.
Som Instruktør vil vi sørge for at motivere og guide dig i timen, hvor vi tager de klassiske styrketræningsøvelser med ind i vores fantastiske holdsal.
Vi vil sørge for at du udfører øvelserne korrekt og bliver presset til dit maksimale.
Vi vil arbejde med tunge vægte og få gentagelser – max 8-12 gentagelser pr. sæt.           Instruktørerne tilrettelægger timen, så vi får trænet alle de store muskelgrupper godt igennem og du vil med garanti få maksimalt udbytte af din træning.
Kom med på holdet, pres dig selv og bliv STÆRKERE.

 

Husk håndklæde og vand

 

Varighed 55 min.