Som personlig træner, fitness instruktør og træningsfreak går jeg meget op  i pasform og kvalitet på mit tøj, sko og ikke mindst strømper !

Det skal være af ordentlig kvalitet, være åndbart samt selvfølgelig komfortablet.

Jeg har de senest måneder testet kompression og træningstrømper fra Danish Endurance, og må sige at de er en helt klart vinder for mig. 

De er behagelige at have på, åndbare og så laves de i sort, hvid samt mere farverige farver så der er til enhver smag. Endvidere synes jeg det er rart at der er en R og L, derved er de syet til at passe til højre og venstre fod.

Deres træningstrømper har jeg haft på hver gang jeg træner selv eller når jeg afholder mine holdtræninger. De findes i forskellige længder, men mine favoritter er modellen Quarter Pro Sports socks og Low Cut modellen ,og skal jeg være helt ærlig, så bruger jeg dem faktisk også til daglig, dvs. når jeg har mine jeans og sneakers på. De er virkelig lækre !

 

 

 

Kompressionsmodellen har jeg på når jeg løber, eller når jeg har brug for at restituere.

 

 

 

 

 

Kompressionsstrømper skal være stramme, men plusset ved Danish Endurance modellen er, at de både sidder stramt, men er nemme at tage af og på. For mig er det et kæmpe plus.

Hvad er kompressionsstrømper egentlig ?

Kompressionsstrømper er funktionelle strømper, som er lavet til hårdere træning. De har et skaft som går op til knæet og sidder stramt over læggen og skinnebenet for at stimulere blodcirkulationen. Øget blodcirkulation gør, at benene bliver mindre trætte under træningen, og efter træningen bidrager de til at blodgennemstrømningen bliver øget, så du restituerer hurtigere. Du kan bruge dem til alle former for træning.

I kan læse meget mere om deres produkter se farver samt bestille direkte fra deres hjemmeside https://danishendurance.com/

Ingen tvivl om at jeg er fan 

Energi & Smil fra Camilla ❤️