Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/strong2gether.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Coronavirus - What to do med træning - Strong2Gether

Hvor er det en trist, mærkelig situation vi alle står I grundet Corona Virus. Det gælder både sundhed, privat, økonomi og arbejdsmæssigt.

Vi ved godt at vi ikke har en tidsramme for hvornår vi er tilbage, men vi skal klare det og det gør vi.

Det handler om at være stærke – STÆRKE SAMMEN

Rigtig mange af jer er vant til at træne i Strong2Gether ligefra hver eneste dag til 1-2-3 gange i ugen. 

Jeg savner jer helt vildt !! Men vi kommer stærkt tilbage – alle sammen.

Jeg har og vil fortsætte med at poste en masse træningerne I kan lave hjemme – både ude og inde. De fleste med egen kropsvægt, men jeg vil også indenfor de næste dage poste et sjippeprogram, og også program hvor der bruges en form for vægt.

 

 

 

 

 

 

Mix træningerne helt som I vil. Udvid dem hvis I synes de er for korte. Kort dem af hvis I synes de er for lange. Det samme gælder med gentagelser, sæt dem op hvis der skal mere sved på panden, sæt antallet ned hvis det er for hårdt.

Træningerne er lavet for at I kan få jer rørt på en måde så der sættes godt gang i kredsløbet & forbrændingen. Helt på samme måde som vi også gør på vores hold, personlig træning, bootcamps osv. 

Jeg poster kun mine opslag på Instagram, så husk at følg med der, hvis I ønsker at følge med. Jeg poster også alt muligt andet både sjovt, mad inspiration og hverdag, så følg med hvis I har lyst.

 

 

 

 

 

Indtil vi ses igen så hold jer aktive.  Få gået minimum 10.000 skridt om dagen. Alt tæller ! Også en tur ud med skrald, ekstra gå tur med hunden.      

Få jeres søvn – få jeres proteiner, men lad for guds skyld være med at gå i panik. Vi mister ikke hele vores form eller al muskelmasse på 14 dage og slet ikke hvis I holder jer forholdsvis aktive. 

Kroppen husker heldigvis, og den husker godt. Så når vi er tilbage igen i Strong2Gether, så vil vi alle hurtigt være tilbage i den topform, vi alle er i.    

Energi & Smil fra Camilla❤️