Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/strong2gether.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
BÅLMAD - Strong2Gether

BÅLMAD I HAVEN 

!!Advarsel – masser af mad billeder coming!!


De af jer der følger mig på Instagram er nok ikke i tvivl om, at min mand og jeg elsker at lave bålmad i haven. 

Og denne weekend har ikke været en undtagelse.  

Fredag aften lavede vi hjemmelavet lavet kyllingesuppe med masser af grøntsager. Lørdag eftermiddag hyggede vi med popcorn og kolde øl.


I går aftes lavede vi Chili Con Carne med hjemmelavet fladbrød. Selvfølgelig med rødvin i glassene. Det hele var mega lækkert og vi er vilde med det.

 

 

 

 

 

At sidde ude og nyde varmen fra bålet, duften af mad på bål og betragte naturen og rådyrene på marken er simpelthen fantastisk.

Vores hund Vaks er også vild med det. Han løber rundt i haven og engang i mellem kigger han lige forbi. Det kunne jo være der lige falder lidt af til ham. Vaks er ligeså glad for mad som hans “far & mor “.

Vi er begge naturelsker og er fuldstændig i vores es når vi sidder ved bålet, sludre med et godt glas bobler eller vin og maden simre på bålet.

Stort set alt vores båludstyr er fra Petromax  vi køber det meste hos Friluftsland De leverer super hurtigt og gir en fantastisk service.

Et af de bedste køb er vores gryder samt bålpanden som vi virkelig har brugt meget. Både til røræg, pølser, bøffer, stegt flæsk, suppe, brød, kylling osv. 

Det blir så lækkert og får lige præcis den smag af bålmad som det skal have. 

 

 

Throwback til en fantastisk morgen med Brunch i haven

 

Min far har lavet den fineste træ beholder til os, som både passer perfekt til vores hus/ stil samt står tæt ved bålet. Så kan vi altid hurtigt hente mere brænde, hvis vi lige bestemmer os for at hygge lidt længere ved bålet.


Det er muligt at vejrudsigten lover regn i løbet af ugen, men vi har allerede planer om at lave bålmad igen sidst på ugen. Det handler jo egentlig bare om påklædning. Så kan man sagtens sidde ude og nyde aftenen og lækker bålmad.

Energi og smil fra Camilla❤️