I dag er det et år siden jeg var involveret i ulykken, hvor en Bios Ambulance forulykkede med mig !!!

ET ÅR !! Helt vildt….MEN hold nu op hvor har jeg lært meget af ulykken og en ting er sikkert. Jeg står stærkere end nogensinde, både psykisk og fysisk. Der går ikke mange dage hvor jeg ikke stopper op og tænker på hvor taknemlig jeg er for at være her i dag❤️ Jeg tror på gud og uden at virke helt kristen, så er jeg slet ikke i tvivl om, at han holdte hånden over mig denne nat🙏

Til de af jer der ikke ved hvad der skete natten til d. 5. juni 2016, så læs med herunder. Til jer der er ligeglad, spring videre 😁

Ganske almindelig lørdag aften hjemme i det lille Hus På Prærien. Manden min og jeg hyggede som vi altid gør med rødvin, go mad, masser af grin😍 Hen omkring kl. 00:30 vågner jeg med de største mavesmerter. På toilettet besvimer jeg i Lars´s arme. Han ringer 112, som straks sender en ambulance fra Billund. Den kommer lyn hurtigt ! Jeg bliver undersøgt godt og grundigt, og de kære reddere mener det lige er en god ide at tage mig med til Vejle og få mig tjekket helt igennem.

Det første der slår mig da jeg kommer ind i ambulancen er, at der er noget galt ? Jeg har en underlig fornemmelse🤔 Bilen kører mærkeligt, den hakker når vi kører, men jeg har stadig så store smerter at jeg får ilt og prøver derved at falde lidt ned.

På et tidspunkt stopper bilen. Redderen der sidder omme ved mig spørger føreren hvad der er galt. Herefter max 5. min så kommer LYDEN.  Det HÅRDE sving. Ting der FALDER ned fra skabene ovenover. Jeg RYGER ud af båren direkte ned på gulvet og så starter det hele. Panik, blod, lyde, en falck redder der skriger i vildelse. Han sidder fastklemt, der lugter brændt og jeg går i panik. Men ikke mere end et kort øjeblik. Utroligt der ikke går mere panik i mig, men der siges at man bevare koncentrationen i sådanne oplevelser, hvor utroligt det end lyder. Jeg prøver at rejse mig. Det kan jeg IKKE. Jeg har slået mig og det går nu virkelig op for mig, at det her ER alvorligt.. Blod på mine ben, jeg fryser..Ligger bare i en top, trusser og på et meget koldt gulv i en ambulance…Jeg ryster hovedet…..Er det her virkeligt ? Er det en ond drøm ? NEJ det er virkeligt……..Der kommer en kvinde ind i bilen til mig. Hun snakker til mig, siger der er nye ambulancer på vej. De har set hele ulykken, da de kørte bagved os. Jeg bér hende tage min taske….Helt fattet ringer jeg til Lars. Mindre end en time siden jeg blev kørt hjemmefra og skulle fragtes sikkert til sygehuset. “Lars vi er kørt galt i ambulancen, jeg ved ikke hvor vi er ” Der er stadig skrig fra føreren, og træerne udefra står mildest talt helt inden i ambulancen. “Lars, vil du ikke godt komme nu, får jeg sagt.” Og så kommer de. De nye ambulancer, brandfolkene, lægehelikopteren, og de tager sig så godt af mig. VIRKELIG❤️ Jeg bliver løftet fastspændt op på en ny båre og bliver fragtet op af de stærke brandmænd. Ja, de kunne bære mig, selv om jeg egentlig synes jeg er et ret stort “muskel” bundt (eller noget )😜😝 Afsted i en ny ambulance hvor det så går stærkt direkte til Kolding. Jeg kan huske jeg sagde til redderen hos mig. I skal sænke farten. I kører al for stærkt. Jeg var HUNDERÆD. Jeg var jo forulykket i en tilsvarende bil – 15 min før.

Vi kommer til Kolding og der må jeg virkelig rose det danske sygehusvæsen👌👏🇩🇰😁Hold op det virker i sådan en situation. Der står nok 15 mennesker klar til at tage imod lille mig….En tager blodprøver, en klipper mit tøj af, en beroliger, en gør klar til scanning. De ved virkelig hvad de skal og jeg følte mig meget sikker. Jeg bliver spurgt til alt muligt og er fuldstændig klar…og kan huske alt.

Jeg høre at en af de søde fra sygehuset spørger ambulance redderen der kommer med mig hvad der er sket. Han forklare det hele og tilføjer : “Hun var IKKE spændt korrekt fast” WHAT THE FUCK…….😱😰Jeg var ikke spændt fast. Derfor var jeg røget ned fra båren, lå nede på det kolde gulv i ambulancen. Hvorfor var jeg ikke ikke spændt fast ?????? Og hvorfor kørte vi overhovedet galt?? Vi kørte jo ikke en gang med udrykning, for jeg var jo ved min fulde fem hele tiden ! De spørgsmål har jeg et år efter ulykken stadigvæk ikke fået svar på.

Lars kommer…Så bliver jeg rolig❤️ Vi taler. Jeg bliver scannet og røntgenfotograferet. Vi venter på dommen. Har jeg brækket ryggen ? Er jeg blevet lam…?Jeg lå jo bare der og vidste intet. Ventetiden var lang……Mens jeg ligger der slår det mig! Jeg skal løbe halvmarathon 14 dage efter med min veninde Marie. Vores oplevelse sammen…Jeg kigger på Lars ” Det siger jeg dig Lars, jeg løber den halvmarathon med Marie uanset hvad ” Ved ikke om Lars bare vendte det døve øre til, for han siger ihvertfald ikke så meget og snakker lidt udenom🙉 Tænker det er hans måde at være realistisk på. Jeg var ihvertfald ikke særlig realistisk lige der 🙈 Marie, jeg ved du læser med her og vi skal nok komme til at løbe den sammen, det lover jeg🙌😘

Dommen kommer😕En brækket ryg, en brækket skulder og små knubs..Men det vigtigste af alt, jeg er i live og er ikke kommet mere alvorligt til. Til de af jer der tænker på hvordan det gik med Falckredderne. Jeg har kun talt med den ene, men ved at de begge to heldigvis slap fra ulykken uden større skader og mén. Vi var HELDIGE❤️

De næste dage går på sygehuset. Jeg får “installeret” korset, og skulderslynge. Jeg har ikke ondt i ryggen, men jeg har den vildeste smerter i skulderen – ja faktisk begge to.

 

Jeg får af vide at jeg skal gå med korset i 3 mdr…Jeg må ikke køre bil, løfte over 1 kg. Jeg er altså personlig træner og vant til at være på, stort set alle døgnets timer, hvor jeg ikke sover😜💥✌️ Hvad i alverden har de tænkt sig….😇

Anyway jeg kommer hjem…❤️ Jeg får de bedste besøg, hjælp af mit team, gaver, blomster, hilsner. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg har den bedste familie, det bedste team, de bedste venner og medlemmer og så er jeg gift med jordens dejligste mand. TAK❤️

 

 

Dem der kender mig ved jeg ALDRIG gir op👊 Jeg har en viljestyrke der sparker røv👌 Lars og jeg går ture hver morgen og eftermiddag, jeg kan ikke sidde stille🤓 Og heldigvis for det. Det redder mig – også i denne situation👍🙏

Der går vel mindre end en uge, så har jeg for egen regning booket tid på Privat Hospitalet Mølholm for at blive tjekket.  Lægen der er helt målløs over historien, går som alle andre meget op i at jeg ikke har været spændt fast ! Han tjekker mig meget grundigt og jeg bliver scannet igen. Efter 1 time ringer han med den bedste besked. “Unge dame, du kan godt tage korsettet af nu. Du skal stadig passe på din ryg, men du er stærk og din styrke har hjulpet dig enormt her🙏💪

PS. Kære medlemmer, derfor laver vi så meget styrke i Strong2Gether 💪 Det handler om at være stærk💪😁

Det første jeg spørger til er selvfølgelig om jeg må træne igen. Ja siger han, men du skal mærke efter😝Jeg er så glad, inviterer familien ud at spise samme aften, smider korsettet og et par dage efter løber jeg 10 km – dog stadig med skulderen brækket, men lige der var det med skulderen småting

Min brækkede skulder bliver bedre, jeg kan dog ikke tage en eneste push up, og tro mig, jeg prøver hver dag. Min anden skulder begynder at gøre mere og mere ondt. Jeg vælger at tage til lægen og få den røntgenfotograferet, ja altså den anden skulder.

Lægen kigger på mig, “Ja Camilla, jeg kan godt forstå du har ondt. Du har jo også brækket den anden” Ej okay, så har jeg gået siden ulykken med begge skulder brækket og kun vidst den ene var det.

Dagene går, jeg heler både med de brækkede skulder, ryggen og mentalt. Jeg begynder så småt at træne mine seje personlig træningskunder igen. Og vupti, så kommer dagen hvor styrken er vendt tilbage. Jeg kan lave burpees, jeg kan lave push ups. Vi har en fest i Strong2Gether på alle holdtræningerne😅💪 Jeg er glad😀😀

Jeg står i dag i mit drømme scenarie. Jeg har netop åbnet mit andet fitness center og til august skyder vi endnu et op👏👍 Det er så vildt at tænke på.

Havde du spurgt mig for et år siden hvor jeg var i dag, havde jeg med garanti sagt, jeg er videre med noget stort😉 Meennnnn så stort som nu, det tror jeg ikke jeg havde turde svare.

Jeg står dagen i dag stærkere end nogensinde før. Ulykken har lært mig mange ting. Både at sige fra, tænke på mig selv, fokusere på de positive mennesker og lade de negative være som de er…. De fortjener ikke fokus

Jeg er glad, taknemlig, klar til fremtiden og vigtigst af alt. Jeg er i live.🙏❤️

Som Thomas Rathsack siger: Gi aldrig op….Tro på det…Tro på dig selv❤️

True words✌️

STÆRKE SAMMEN🙌

Energi & Smil fra Camilla❤️