SÅ kom dagen – 3 uger før tid😀😀

I dag, mandag d. 8. maj er en kæmpe stor dag for mig. I dag overtager jeg det første af mine to kommende fitness centre😀👍💪😅🏋️‍♀️🚴‍♀️👏 Nøjjjj jeg har glædet mig😀

Nu skal ærmerne smøges endnu højere op – ja faktisk tænker jeg, at jeg tager en top på, for nu skal der f….. arbejdes👊😀Jeg er vild med det.

Allerede i morgen starter vi med at renovere receptionen / indgangspartiet.

I weekenden bliver der malet og så skal der ellers ryddes op, gøres rent så vi står 100 % skarp d. 1. juni, hvor Strong2Gether officielt overtager Dansk Fitness Give😀

Det er HELT vildt alle de TO DO lister jeg har, men jeg er typen der skriver alt ned✏️📝  Bagefter laver jeg alle dokumenterne på min bærbar, så man altid kan finde en beskrivelse 💻 Man er vel gammel Siemens medarbejder🙈👍⌨️Struktureret og orden, det er lige mig👌

Udover at der nu skal arbejdes igennem med renovering, systemer der skal være klar, hjemmeside osv..Så har jeg selvfølgelig stadig alle mine seje personlig træningskunder, bootcamps og hold i Torvegade som skal trænes og motiveres. Heldigvis har jeg kæmpe opbakning og hjælp fra min helt fantastiske mand, familie samt mit instruktør team, som ALTID står klar til at hjælpe mig. Jeg er dem alle dybt taknemlig🙏😀

I sidste uge havde vi travlt – men nu får vi endnu mere travlt og jeg elsker det❤️

Endelig kan jeg få fingrene i det jeg har brændt så meget for…

Glæd jer, det bliver fedt💪😀

Smil & Energi fra Camilla❤️