SÅ kom den😀😅MASKINEN😍😍 Og ikke en hvilken som helst maskine, men trappemaskinen også kendt under navnet Stairmaster👍😀

 

 

 

 

Den skal selvfølgelig på Kornvej at stå og benyttes af mine seje medlemmer til august, men indtil, vil jeg lige indvie den herhjemme, og afprøve en masse svedige intervaller og lave programmer der skal bruges til mine seje personlige træningskunder🙌

Man kan gå, løbe, lave lunges, squat, box jump, ja you name it…..😀

Jeg afprøver altid mine programmer inden jeg introducerer til mine PT kunder, bootcampers og hold-deltagere. Jeg vil vide hvor hårdt det er, hvornår kommer syren, hvor lang tid tager det og hvornår kommer effekten👊🙌😀

Jeg valgte at stå tidligt op i dag og tage 40 min på den…Jeg siger jer…..Jeg kampsvedte😅 og ja….. AV MINE LÅRBASSER OG BAGDEL🙈😀 Men for f….. det var fedt. Av på den helt rigtige måde✌️

Så kære medlemmer – GLÆD JER til Kornvej til august 😀🙌

Energi & Smil fra Camilla❤️

Trappemaskinen er fra Technogym