I dag er det søndag, påskedag 🐥🐣Vi er stadig på påskeferie i Solrige Dubai☀️😎Min træning har været perfekt og har de sidste to dage har forløbet således med min træning:

I går, lørdag d. 15 april. Stod op kl 7.00, tog træningstøjet på og løb 2 km hen til Talise Fitness Center på Jumeirah Beach Hotel. Der er flere fitness centre tilknyttet Jumeirah kæden, men vi benytter hovedsageligt to af dem. Det ene ligger tæt på os ( 1 km), det andet ligger 2 km fra vores villa. Men så får man jo også lige varmet op ved en løbetur på 2 km i 30 grader😅

Vi, min mand og jeg deltog på en Grit time fra 7.30-8.00. Kun en halv times træning, men f….. effektiv. Timen blev afholdt udenfor i deres helt fantastiske træningsfaciliteter. Til dem der ikke kender Grit, så er det et Les Mills koncept. GRIT kører i små hold som varer 30 minutter og udføres til musik med masser go energi.

 

 

 

 

Udgangspunktet for træningen er at bruge kroppen og udfordre store muskelgrupper. Der skiftes ofte mellem øvelser (supersæt), så man får bonus med træningen ved at musklerne også får puls og forbrændingen op. Selvom holdet kun varer 30 minutter får man ret stor træningseffekt, da der ved højintensiv træning er stor efterforbrænding. Timerne er både med og uden redskaber.

Efter de 30 min løb vi de 2 km hjem igen. Jeg ønskede at træne lidt mere, så jeg havde booket en personlig træningstime med min træner Max kl. 17.30. Max er fra Rusland og fandme go´👌 Han mener at mig og Push Up går godt i spænd😜Jeg elsker at lave push up, de giver mig en følelse af styrke i hele kroppen💪👍 Max havde forberedt en times udendørs træning, og den bestod af en masse wall balls, slam balls, prowler push,  push ups, battlerope og walking lunges. Vi trænede så hårdt at jeg fik vabler på hælene🙈 Så vi måtte have gang i plaster og alt muligt. Men det at give op eller stoppe timen før tid, var og er for mig ikke en mulighed👍👊💪😀

 

 

 

 

Så blev det Happy Hour tid og herefter fantastisk aften dinner og den nød jeg med manden min 🍾🍷

I dag Påskedag, vågnede jeg kl. 6.50, stod op, røg direkte i træningstøjet og løb de 2 km hen til Talise Fitness. Deltog på endnu en Grit time, denne gang indendørs med en masse vægte og vægtstænger. Herefter 15 min pause inden næste time blev skudt igang, og selvfølgelig skulle jeg også deltage på den. Den blev afholdt udenfor👌☀️ og var 45 min Talise Power Fit. 10 stationer med 1. min træning på hver station. Sindsyg hårdt 😅💪

Så løb jeg hjem til manden igen, som i dag havde valgt at springe træningen over😴☺️ Vi nød en lækker morgenmad, og jeg spiste ikke mindre end 3 store portioner. Igen jeg elsker mad og mad er vigtigt. Jeg overvejer stadig om jeg ikke lige skal nappe den halve time Grit som er på holdplanen kl. 17.30😇🙈👌 Mon jeg kan lokke manden med😝

Nu ligger jeg så og “feder” den ved poolen, og har netop sendt manden op efter en kølig øl😎🍻☀️ Så jo træningen bliver bestemt holdt ved lige, og jeg føler mig stærk, glad og fit☀️😎 Tingene er i balance❤️

Hvad med jer ? Husker i også jeres træning her i påsken ?

Energi & Smii fra Camilla❤️😴☺️