OM OS & KONTAKT

Strong2Gether’s HUSREGLER

Vi ønsker til hver en tid, at være centre hvor alle føler sig velkommen, og har derfor oprettet et sæt husregler, som vi håber at alle medlemmer respekterer og efterlever.

Opførsel
I Strong2Gether er alle velkommen og vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner i vores centre. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden. Personalets anvisning skal altid følges og står ikke til diskussion. Trusler og vold medfører at du bliver bortvist  og udelukket fra Strong2Gether. Har du spørgsmål til vores regler står vores personale i centrene altid til rådighed.

Der må ikke ryges i centrene
Ligeledes må der ikke indtages alkoholiske drikke, euforiserende stoffer eller andre forbudte stoffer før, under eller efter træningen

Medlemskort
Medlemskortet er strengt personligt og misbrug medfører et gebyr på 500kr. og bortvisning. Kortet gælder ligesom et togbillet og SKAL medbringes. Ved opsigelse af medlemsskab. Opsigelse skal ALTID ske personligt i centeret via vores udmeldelsesblanket, som som forefindes i receptionen. Det er ikke muligt at opsige sit medlemsskab via mail eller telefon.

Behandling af maskiner og udstyr
Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, det er beregnet til. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper. Husk altid at lægge udstyret på plads efter brug. Del maskinen i pausen mellem sættene, så bliver det nemmere for alle at komme til. Maskiner skal rengøres efter brug.

Musik og Mobiltelefon
Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el. lign. Mobilsamtaler skal begrænses., og skal foregå I receptionsområdet eller gang arealerne

Beklædning
Du skal være iført træningstøj og rene sko. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt.

Familie, venner & børn
Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Hvis du opholder dig i et center uden at være medlem, vil du blive bortvist og udelukket fra Strong2Gether Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne. Babyer kan medbringes i lift, hvis de ikke er til gene.

Fotografering / Optagelse af video
Ved træning i Strong2Gether´s fitnesscentre giver man lov/tilladelse til at Strong2Gether´s personale må tage billeder / video ved vores holdtræninger samt træning i styrke / cardio områderne. Disse vil blive brugt på vores Facebook samt hjemmeside.

Doping
Doping accepteres ikke. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.

Omklædningsfaciliteter
Skabene skal tømmes efter brug. Strong2Getherer ikke ansvarlig for de ting, der opbevares i skabene. Det er ikke tilladt at tage sin taske, jakke eller andre ikke-træningsrelaterede ting med rundt i centeret.

Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage video i Strong2Gethers omklædningsrum.

Returnering og ombytning af produkter
Fysiske produkter købt i vores centre ombyttes ikke, og tages ej heller retur.

Åbningstider
Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centrene skal forlades ved lukketid.

Bemærk
Senest adgang til centrene er en halv time inden lukketid.

Strong2Gether
v/ Camilla Lind
strong2gether.give@gmail.com

KONTAKT OS HER

ÅBNINGSTIDER
Centrene er åbne alle dage fra 05.00-23.00
(Der er ikke bemanding i hele åbningstiden)

BEMANDEDE ÅBNINGSTIDER, HJORTSVANGEN
Mandag 08.00 -15.30

Torsdag 16.30-18.00

Fredag 08.00-12.00

Bemærk ændringer kan altid forekomme. 

 

12 + 15 =

Strong2Gether, Torvegade 17

Strong2Gether
Torvegade 17, 7323 Give

Strong2Gether, Hjortsvangen 84